De Binocle bij Feest der Poëzie!

Op 16 maart 2019 zal om 20:30 in het Pianola museum te Amsterdam een bijzonder programma te zien en te horen zijn! Stichting Feest der Poëzie organiseert een  bijzonder avondprogramma Voordrachtskunstenaars Simon Mulder en Marijke Brekelmans zullen, soms onder begeleiding van pianist Daan van de Velde, bekend en minder bekend werk van Couperus brengen. Zo ook De Binocle.

Regisseur Aidan Vernee leidt zijn verfilming van ‘De Binocle’ persoonlijk in, waarna de vertoning volgt; het is de Amsterdamse première!

Het geheel wordt feestelijk afgesloten met een borrel. Meer informatie over het evenement, toegansprijzen en reservering vindt u hier.

Tot dan!

We zijn geselecteerd voor het NFF!

Goed nieuws! Vorige week kregen we bericht dat De Binocle is geselecteerd voor de studentencompetitie van het Nederlands Film Festival. Dat betekent dat de film in de bioscoop in Utrecht vertoond zal worden tijdens het festival van 27 september tot en met 5 oktober. Houd voor de precieze data, speeltijden en locaties onze agenda of onze Facebook-pagina in de gaten.

 

De Binocle gaat in première!

Na maandenlange productie is het eindelijk zo ver: De Binocle gaat in première! Dat gebeurt op 8 september 2018 in het grote Trianon theater in Leiden. De première zal plaatsvinden in de ochtend. Om 10:00 uur gaan de deuren open en om 10:30 start het programma. Het is een korte film en hij zal tweemaal vertoond worden. Het programma is rond 11:30 afgelopen en dan nodigen we jullie uit om met ons na te borrelen in de foyer. Het is een openbare première dus iedereen is welkom. Omdat er een groot aantal vrijkaarten is gereserveerd voor de betrokkenen is het raadzaam om op tijd kaarten te bestellen. Kaarten kosten €5,- per stuk en kunnen online besteld worden.

KAARTEN BESTELLEN

Mocht je niet bij de première kunnen zijn maar de film wel graag willen zien? Houd dan de agenda op onze website in de gaten. Hier komen alle vertoningen door het hele land op te staan. Of volg onze Facebook-pagina waar ook alle vertoningen op worden gezet. Waarschijnlijk komt de film pas na 2019 online.

Tot in september!

Welkom

Op de website van de afstudeer film ‘De Binocle’. De moderne bewerking van het befaamde, gelijknamige verhaal van Louis Couperus (1863-1923). Zo’n afstudeer film kost veel geld. En ondanks dat ik en mijn crewleden goed gespaard hebben komen we nog een aanzienlijk bedrag te kort. Zou je ons willen steunen met een klein of groot bedrag?